Een kras, schade of glasbreuk? Carrosserie De Pril hersteld uw auto.

Schade of glasbreuk aan uw wagen?

Ongelukje gehad? Dan is uw wagen vaak stevig beschadigd. Gelukkig kunt u vertrouwen op het vakmanschap van Garage De Pril in Geraardsbergen, al meer dan 50 jaar úw expert in carrosserieherstellingen.

Uw auto wordt hersteld in een volledig uitgerust atelier, dat voorzien is van de nieuwste technieken. Hoogopgeleide vakmensen gaan nauwkeurig aan de slag en herstellen uw carrosserie tot hij er weer nieuw uitziet.

Ook herstelling en restauratie van uw klassieker is mogelijk. Veder doen zijn wij ook herstelling en vervangen van uw glasbreuk.

Erkend hersteller

Uiteraard is ook uw verzekering betrokken. En dan is het goed om te weten dat Carrosserie De Pril door alle Belgische verzekeraars aanschouwd wordt als erkend hersteller. Van herstelofferte tot oplevering en administratie, uw volledige dossier is bij ons in veilige handen. Geen zorgen, enkel een perfect resultaat.

Het opnieuw spuiten van uw autolak gebeurt in onze hoogtechnologische werkplaats, met kwaliteitsmateriaal van BASF, dé gerenommeerde naam in autoverven en autolakken.

Garage De Pril
press to zoom
1/2

Carrosserieschade?

Aarzel niet en maak uw afspraak bij Carrosserie De Pril in Geraardsbergen.

Garage De Pril
press to zoom
Garage De Pril
press to zoom
Garage De Pril
press to zoom
Garage De Pril
press to zoom
1/1

Onze partners in verzekering

Garage De Pril